Szia, Somlyai Szilvi vagyok!

A foglalkozásomat tekintve okleves jógaoktató és táplálkozási tanácsadó vagyok. Felsőfokú végzettségemet 2014-ben, a Károli Gáspár Református Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakán szereztem meg kitűnő eredménnyel, de néhány év kommunikáció terén végzett munka után rájöttem, hogy a közvetett kommunikácó helyett sokkal közelebb áll a szívemhez a közvetlen, őszinte, segítő jellegű tanácsadás és a testi és lelki gyógyítás a jógán keresztül. A Hatha jógaoktató képzést – YAI minősítéssel) – 2017-ben végeztem el, a COE vegán és vegetáriánus táplálkozás tanácsadó kurzusát pedig 2019-ben teljesítettem. Eddigi tanulmányaimat a Weider Professional életmód és táplálkozási tanácsadó tanfolyamával zártam 2020 tavaszán, hogy a vegyes táplálkozást követő vendégeimnek is teljeskörű segítséget tudjak nyújtani. A jelszó a fenntarthatóság, tehát egy olyan személyre szabott ketogén étrend kialakítása, ami nemcsak egy hónapig tartható, de akár egy életen át is könnyedén és élvezettel követhető.

Mind a jóga, mind az alacsony szénhidráttartalmú enzim táplálkozás alapjaiban formálta át az életem. A testtudatos életmód megváltoztatta az önmagammal és embertársaimmal ápolt kapcsolatomat, megtanított új perspektívából szemlélni a világot és rávilágított arra, hogy mi emberek is képesek lehetünk szimbiózisban élni Föld teremtményeivel. A minőségi állati eredetű ételek helyes alkalmazásával és az időablakban történő táplálkozással hosszú távon nemcsak a bolygónkat leszünk képesek meggyógyítani, de saját magunkat is. Hiszem, hogy mindannyian egészségesnek és erőtől sugárzónak születtünk és a testünk a legjobb partner, aki segítségünkre lehet ennek az állapotnak a visszaállításában. Minden kis sejtünk azért dolgozik, hogy visszaállítsa a szervezetünk optimális működését, de az eszközt nekünk kell a kezükbe adni.

Végtelenül hálás vagyok Andrásnak, hogy segített az utam megtalálásában és hogy általa én is segítővé válhattam!

Természetes táplálkozásunk pozitív hatásait lehet a szavak szintjén is közölni, de ezt tapasztalni kell. Bízom benne, hogy társad és segítőd lehetek ezen az úton!

MIÉRT OLYAN HASZNOS AZ EGYÉNI?

Azonnali használható tudás

Gyakorlati tudást kapsz, amivel akár már holnap el tudod kezdeni az életmódváltást.

Étrend a te igényeid szerint.

Férfiaknál és nőknél más és más szempontokat kell figyelembe vennünk.

Ketogén diéta nőknek

Figyelembe veszem a hormonális kihívásaidat és aszerint személyre szabom Neked a ketogén étrendet.

MIK A TÁMOGATÁS ELŐNYEI?

Spórold meg az időd

Több évnyi szaktudást és tapasztalatot kapsz meg egy tanácsadás alkalmával.

Kerülj azonnal ketózisba

A test ketózisba való átállásához idő kell. A segítségünkkel ez az idő drasztikusan lerövidíthető.

Kerüld el az útvesztőket

Azok akik szakértő nélkül vágnak bele a ketogén életmódba nagyobb eséllyel tapasztalnak kellemetlen mellékhatásokat.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Amire szükségem lenne, hogy írd le az ételeid, legalább 5 napon át. Nem gond ha még nem ketogén étrend szerint étkezel, viszont mindenképp látnom kellene, hogy mi a kiindulási pont. Bátran írd le azokat az ételeket is amikről tudod, hogy nem jók, nem foglak elítélni miatta. Viszont fontos lenne látnom, hogy pontosan miket ettél a beszélgetés előtt, hogy jobban megismerjelek.

Nem csak ketogén étrenddel foglalkozom. Low carb étrendtől egészen a szigorú ketogén irányzatig kompetens vagyok, ebbe 10-80 gramm (bizonyos esetekben még több) szénhidrát fogyasztás is beletartozik. Pár irányzat amit használunk:

✔ Egyensúlyi étrend
✔ Low carb vagy módosított Atkins
✔ Tradicionális ketogén 
✔ Terápiás ketogén 
✔ Carnivore ketogén
✔ Ketotáriánus
✔ Ketogén étrend élsportolóknak

Persze. A Low carb irányzat nagyon széles, megengedőbb mint a ketogén étrend. 

A közös munkából hamar kiderül, hogy neked való-e a ketogén étrend. Viszont ha félsz a ketogén étrendtől és úgy gondolod, hogy nem neked való akkor megkeressük számodra a megfelelő utat. 

Ilyen esetben már választhatsz 30 perces meetinget, és újra átbeszéljük a számodra fontos tudnivalókat. Ha pedig időközben más irányzatot szeretnél kipróbálni abban is a segítségedre tudok lenni. 

Egyáltalán nem, rengeteg kezdővel is foglalkozom. Ha kezdőként egyből hozzáértővel kezded, akkor gyorsabban el tudod érni a célod és el fogod tudni kerülni a stagnálást is. 

A legtöbben pont ezzel a problémával keresnek meg. Ha megállt a fogyásod és szeretnéd újra beindítani akkor a legjobb helyen vagy!

Nem vagyok orvos, de nagyon hasznos ha meg tudjuk nézni a laborodban a tápanyagok szintjét.

Persze! A különbség, hogy nálad másképpen kell majd beállítani az ételek időzítését és a mennyiségeket. 

Annyi a teendőd, hogy rendelésnél a megjegyzés mezőbe beírod annak a nevét, e-mail címét, és a telefonszámát akinek szánod.          Az sem árt, ha odaírod az ajándékozás időpontját is. Technikai kérdéseiddel kapcsolatban írjál bátran az info@ketoakademia.hu -ra, ahol én, és az asszisztensem is segítségedre leszünk.

KONZULTÁCIÓ SOMLYAI SZILVIVEL

60 PERC

30.000 Forint.

Ha felmerült valamilyen kérdésed a meetinggel kapcsolatban, akkor írj nekem az info@ketoakademia.hu-ra.

Időpont egyeztetésre pedig a jelentkezés után van lehetőség.

Vélemények

SIKERFAL

LEGYEN A TE TÖRTÉNETED IS SIKERSZTORI!

KETO NEKED 8

Ingyenes 8 hetes program

Feliratkozás